Zo werken we

02 zo werken we v2

Mensgericht maatwerk
Het hart van organisaties wordt gevormd door mensen. Alle processen, technieken en strategieën ten spijt, zonder mensen krijgt een organisatie geen vorm. De mens is ook hetgeen dat iedere organisatie anders maakt. Daarom werken wij niet met een standaard traject en bieden wij altijd maatwerk. Samen met u bepalen we hoe een traject eruit gaat zien en op welke manier we daarbij alle disciplines betrekken.

02 zo werken we v2

Complexiteit reduceren door visualisatie
Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom maken we gebruik van visualisatie op basis van schema's , modellen of tekeningen. Met behulp van een visualisatie krijgen we niet alleen een goed overzicht en duidelijke structuur, het helpt ons ook bij het ontwikkelen van een gezamenlijke taal.

02 zo werken we v2

Navigerend
Bij aanvang van de opdracht stellen we samen een concreet einddoel vast: wanneer bent u tevreden? Op basis daarvan maken we een plan dat bestaat uit een aantal etappes (fases). Van de eerste etappes bepalen we vooraf exact wat we gaan doen en welke resources, zowel van u als van ons, benodigd zijn. Gaandeweg stippelen we samen de route verder uit. Daarbij zijn we altijd helder en transparant over de kosten.  

02 zo werken we v2

Samen, multidisciplinair
Om uw vraagstuk goed te begrijpen, doen we een grondige analyse waarbij we verschillende invalshoeken willen belichten. Dat betekent dat we daarbij alle (relevante) disciplines betrekken. Zo werken we vanaf de start aan draagvlak en benutten we de beschikbare kennis binnen uw organisatie optimaal. 

02 zo werken we v2

Goed gevulde toolbox
Navima beschikt over een goed gevulde 'toolbox', ofwel, er is ruime kennis van verschillende methodes, modellen en werkvormen die toegepast kunnen worden. In overleg met u kiezen we de methode en werkvorm die het best passen bij uw vraagstuk en bij uw organisatie.

02 zo werken we v2

Samenwerkend vanuit netwerk
Navima beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals met specialistische kennis. Daar waar onze eigen kennis niet voldoende toereikend is, maken we gebruik van ons netwerk, zodat we samen tot het beste resultaat komen. Dit doen we altijd in overleg met u.