Persoonlijke kennismaking

Mijn naam is Linda van de Maat. Ik ben een bevlogen bedrijfskundig specialist die creatief en mensgericht meebouwt aan flexibele en ontwikkelbare organisaties door samenhang aan te brengen in processen en strategie├źn.

Mijn oprechte nieuwsgierigheid draagt bij aan een goed ontwikkeld analytisch vermogen. Daarmee ben ik in staat om complexe strategische en operationele vraagstukken te overzien en deze terug te brengen naar overzichtelijke, behapbare stukken. Abstracte strategische concepten weet ik te vertalen naar een praktische handleiding voor de operatie. Door mijn ervaring als Algemeen Directeur van een gerenommeerd productiebedrijf ken ik de spanningsvelden die kunnen ontstaan in de directiekamer als het gaat om het maken van strategische keuzes. Tegelijk heb ik ervaren hoe fantastisch het is als de samenhang van strategie en processen zichtbaar wordt en je kunt vieren dat dit geleid heeft tot een prachtig bedrijfsresultaat.


Oog hebben voor inclusiviteit, participatie, duurzaamheid en circulariteit is voor mij een basisvoorwaarde voor een vitale bedrijfsvoering.

Navima wie zijn we ScaleWidthWzYwMF0 v2